Vis dit køleskab – TwentySixOld

vis-dit-koeleskab-2

I denne måned viser Tina som blogger på TwentySixOld.dk sit køleskab frem.

Til dagligt blogger Tina om, sin store passion for blandt andet indretning, genbrugsguld og grønne planter, men idag fortæller hun om sine madvaner, og giver dig et tip til at gøre din chili con carne, lidt bedre 😉

Hvilke 3 ting har du altid i dit køleskab?

 • Jeg har altid Cola Zero (dårlig vane – I know), Lurpak smør og mælk.

 

Hvilke 3 ting har du aldrig i dit køleskab?

 • Lever, muggen ost og dyr champagne

 

Hvilke madvare ender oftest som madspild hjemme hos dig?

 • Gulerødder! Jeg køber ofte en stor pose med det håb, at jeg skal have dem skrællet og gå og snacke i tide og utide men nej, oftest bliver de smidt ud, uden at have været åbnet!

 

Hvor finder du inspiration, når du skal lave mad?

 • Til hverdag er det oftest Faktas madplan app jeg bruger. Der er masser af ideer til nemme hverdagsretter, der som regel er hurtige at lave. Og med en 2-årig og en nyfødt, er det vigtigt i hverdagen, da den store oftest ikke gider smage og den lille vil ammes midt i den varme mad!

 

Har du en hemmelig opskrift du aldrig vil dele med nogen?

 • Må nok desværre indrømme, at jeg ikke ligger inde med de store kulinariske evner, så hvis jeg kender til opskriften, er der helt sikkert også andre der gør! Dog har jeg et lidt hemmeligt tip, som hedder, at man lige skal putte lidt mørk chokolade i chili con carne, kødsovs eller lign. Men ved ikke hvor hemmeligt det er, i hvert fald ikke mere.

 

Hvad er din yndlingsopskrift?

 • Jeg er er ret glad for Butter Chicken, som jeg for nylig er begyndt at lave hvis vi får gæster. Opskriften plejer jeg bare at google, så det bliver lidt forskelligt hver gang!
  Ellers er jeg også meget begejstret for et godt stykke kød og lidt bearnaise sovs (man er vel fra Vestjylland!)

 

Hvad synes du er den perfekte 3 retters menu?

 • Jeg elsker fisk, så det er den perfekte forret for mig! Meget gerne en masse forskelligt fisk og godt brød til!
  Ja, ikke den store kreativitet her, men er altså bare helt vild med godt oksekød, så en bøf med kartofler, sovs og grønt er bare et hit i min bog!
  Og desserten må meget gerne være den klassiske ”smager-tallerken”, hvor der både er is, kage, mousse osv. Og så god sort kaffe til!

 

Hvor tager du hen og spiser, når du spiser ude og hvorfor?

 • Med 2 ret små børn, er det meget sjældent jeg kommer ud og spise, men inden de kom til verden var det oftest en god bruger på en cafe, som trak når jeg skulle ud!
  Og jeg er meget glad for Sushi, og især Sticks and Sushi på Tivoli Hotel i København er et besøg værd! Her spiser man med udsigt over hele byen og både mad og betjening er i top!

 

8 hurtige:

Ko-mælk eller Nødde-mælk
Grøntsager eller Stivelse
Animalsk eller Vegetar
Hjemmelavet mad eller Færdigkøbt mad
Sukker eller Sukkerfrit
Smoothie eller Greenie
Færdigkøbt juice eller Juice selv
Supermarked eller Specialbutikker


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

avatar
  Tilmeld dig  
Underret om
xanax