
Disse sukkerfri julesmåkager er lidt anderledes, end traditionelle julesmåkager, men jeg synes alligevel at de er helt perfekt julede, fordi de smager af kanel.
De høre til nogen af de nemmeste småkager, jeg nogensinde har bagt, og bliver helt sprøde og lækre. Så du kan sagtens være med, selvom du ikke er den store bager.
Reklamelinks er markeret med*

Sukkerfri julesmåkager med kanel og mandler
5 fra 7 stemmer
Antal: 14 personer
Ingredienser
- 3 æggehvider
- 200 g sukrin melis
- 300 g mandelmel
- 2 spsk stødt kanel*
- 1 knsp salt
Sådan gør du
- Pisk æggehviderne med salt og sukrin melis, til de er helt hvide og luftige.
- Vend mandelmel og kanel forsigtigt, men grundigt, sammen med de piskede æggehvider.
- Fordel dejen med en våd spiseske på en bageplade, beklædt med bagepapir, så du har ca 24 klatter.
- Derefter trykker du dem fladere, så de bliver omkring 7 mm tykke.
- Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 150 grader varmeluft i 15-20 minutter, til de er pæne gyldne.
- Lad dem køle af, og nyd dem bagefter sammen med en du holder af.
Fik du lavet opskriften?Så ville jeg elske at høre hvordan det gik! Skriv en kommentar her på bloggen, eller tag @mariasilje på instagram.