Squash pasta med laks

by Maria Silje-
squash-pasta-med-laks

Jeg prøver rigtig mange retter af lige for tiden, og tilpasser dem til mig og mine smagsløg. Jeg synes det er svært at lave et ret, og dertil skulle have dobbelt så mange grøntsager, så jeg prøver at få grøntsagerne så vidt muligt pakket ind i retten, på den ene eller anden måde.

Jeg forsøgte mig derfor med pasta med laks igår, dog er det en ret hvor der også skal bruges en smule fløde, men det erstattede jeg med soyamælk. det blev faktisk rigtig godt, hvis jeg selv skal sige det ;)

Opskrift (til 1 person)
1 stk laks
20 Sukkerærter
1 Squash
Sesam frø
Citronskal
frisk rød basilikum (alm grøn, kan også sagtens bruges)
1/5 dl soyamælk (uden sukker)
salt og peber
olie til stegning

Fremgangsmåde:
skær laksen ud i tern (mundrette stykker), vend den i sesam og steg det på en opvarmet pande med olie (jeg skruede ned på 5 ud af 12) lav pasta af squashen (jeg har investeret i en spirelli maskine, men en kartoffelskræller kan også bruges, så bliver det bare båndpasta)

Halver sukkerærterne på langs. Varm soyamælken op med citronskal, salt og peber og tilsæt sukkerærter, når de er varme tilsættes squash pastaen og varmes også op.
laksestykkerne tages af panden og de overskydende sesam (fra panden) drysses ned i gryden til soyamælk, ærter og squash. Bland laksen med indholdet i gryden, og server.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

1 Comment

  1. mariasilje

    Tusind tak, det kan jeg godt forstå.

    Kh Maria

    05 . jan . 2015

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »