Spinatsalat med granatæble

by Maria Silje-
spinatsalat-med-granataeble

Jeg elsker spinatsalat, det smager af langt mere end almindeligt bladsalat, og så indeholder det en masse dejlige vitaminer. 
Derud over er det også dejligt at det har så smuk en farve, det er jeg ret vild med.

 

Opskrift:

1/2 pose frisk spinat
15 cm agurk
1 majskolbe
2 cm “puck” feta ost
3- 4 spsk granatæble kerner
2 spsk balsamico
2 spsk olivenolie
1 tsk honning

 

Fremgangsmåde:

Skyl spinaten grundigt, bagefter fordeles den på et rent viskestykke, der skal den ligge og tørre.
Imens koger du majskolben, i letsaltetvand i ca. 10 mintter. Når den er kogt skære du majs ‘kernerne’ af majskolben.
Skær agurk og ”puck” feta ost  i minre og mundrette stykker.

Kom spinatbladene i en skål eller på et fad.
Pisk Balsamico, honning og olivenolie sammen, og fordel oven på spinatbladene.
Fordel agurk, majs, ”puck” feta ost og granatæble kerner ud over spinatbladene og servér straks, så spinaten ikke falder sammen.

 


SENSE fordeling:

Hf1+2: Spinat, agurk
Hf3: intet
Hf4: majs, granatæble kerner
Fedt: ”puck” feta ost, olie
Smagsgiver / Gratis: Balsamico, honning.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »