Sød juice med broccoli

by Maria Silje-
soed-juice-med-broccoli

Hvis i ligesom jeg, skal have gang i en lille udrensning her efter jul og nytår, så er denne juice med broccoli rigtig god.
Normalt når jeg laver juice, ender den med at bestå af æble og gulerod. 
Men jeg har nu fundet ud af, at jeg elsker juice med broccoli, og derfor skal i da ikke snydes for min yndlings juice opskrift, den smager nemlig så dejligt, at selv min kæreste synes den er god, og han kan normalt ikke lide broccoli. haha

Opskrift: ca 1/2 ltr

1 Broccolistok
4 Æbler
Saft af 1/2 citron

 

Fremgangsmåde:

Vask broccoli, æbler og citron grundigt
Juice det hele, og nyd din friskpressede juice.

Tip! tilsæt 1 spsk hørfrøolie og 1-2 spsk chiafrø, så får du en god mæthed.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »