September – De 6 mest læste opskrifter

september-6-mest-laeste-opskrifter

Jeg har valgt at se tilbage på den seneste måned, og hvilke opskrifter i har været mest interesseret i.  Jeg synes det er lidt sjovt, at det er så blandet, med nye og gamle opskrifter, derfor synes jeg også at i skal have et lille indblik i det.

 

  • Den mest læste opskrift er den ernæringsforbedrede burgerroulade, som jeg lagde op i starten af september. Den smager virkelig godt, og er en superlækker måde at spise en sundere burger. Her hjemme er vi i hvert fald fan.

burgerroulade

  • Den næstmest læste opskrift, er en af mine personlige favoritter blandt mine hverdags salater, nemlig en spidskålssalat med ærter og granatæble. Den har en helt perfekt kombination af sødt, syrligt, bittert, sprødt og blødt. Og så passer den til det meste kød.Jeg tror den skal på bordet i aften.

Spidskålssalat

  • Jeg forstår virkelig godt den 3. mest læste opskrift denne måned.
    Jeg er nemlig mindst lige så glad for denne opskrift på tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg, som i tydeligvis er. Det er og bliver min all time yndlings forret, og sommer ret, med salat og et stykke brød til. Hurra for lækker tunmousse.

Tunmousse med cremefraiche 

 

  • I har god smag må jeg sige, den 4. mest læste opskrift er abehjerne, eller farseret blomkål som det også kaldes, hvis ikke du kender retten, kommer her en lille forklaring.
    Abehjerne er ganske simpelt, 1 helt blomkål, pakket ind i fars og bacon, sundt, enkelt og lækkert. En virkelig god måde at få flere grøntsager ind i aftensmaden.

Abehjerne

 

  • Nummer 5 på listen, er mine favorit pandekager. De smager sindsygt godt, og er virkeligt nemme at lave. Samtidig er de uden sukker og mel, men indeholder et højt indhold af naturligt protein i form af hytteost og æg. Ren win win win. Prøv dem næste gang du invitere veninderne til brunch.

Proteinpandekager

 

  • 6. mest læste opskrift, er disse sunde broccoli fladbrød, som er helt perfekte til sunde toast, sandwich og lign. Næste gang du skal have en lækker sandwich, så prøv dette fladbrød, du vil blive positivt overrasket.

Broccoli fladbrød


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »