Sense me VIP – Skal vi følges?

sense-me-vip-skal-vi-foelges

Sense me VIP

Audrey Castañeda startede i 2017 en facebook gruppe, hvor alle der havde lyst, kunne tage med på rejsen gennem sense, sammen med Audrey. Nu har hun igen, taget initiativ til en fælles rejse, som hun hun har valgt at kalde Sense me VIP.

Sense me VIP er en 6 måneders online forløb, som starter 4/6, for dig, mig og alle dem du kender, der har lyst til et mere målrettet forløb, men som ikke nødvendigvis har tiden til at møde op hos en sense konsulent på en bestemt dag i ugen. Eller ikke lige når til træning pga. skiftende arbejdstider eller en travl hverdag.

Minimum 3 gange om ugen, vil vi få online undervisning af nogen af de dygtigste inden for sense, og du kan selvfølgelig se med, når det passer dig aller bedst. Vi vil blandt andet få undervisning af dygtige Ida Holm, som er sense konsulent. Laila Celikkol, kendt fra Masterchef, som vil komme med en ny madplan hver uge. og Kira Eggers, som bliver vores alles personlige træner.

Du kan læse meget mere om det vildeste og mest motiverende online Sense me VIP forløb lige her, hvor du også kan tilmelde dig forløbet.

 

Skal vi følges på rejsen?

Jeg har valgt at tilmelde mig forløbet, for at blive mere målrettet, få en boost i retningen af sense og blive fastholdt i de gode vaner som jeg skaber, når jeg følger sense.
Jeg vil undervejs, de næste 6 måneder, dele mine erfaringer med forløbet her på bloggen, så i kan følge med, og høre min mening om det.

Jeg synes at det kunne være SÅ sjovt, at følges med så mange af jer, som muligt, og få lov til at lære jer alle at kende. Hvis du også har lyst til at følges med mig, så skynd dig at tilmelde dig, lige her.

Sense me vip - skal vi foelges

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »