Rugbrød med skinke og æg

by Maria Silje-
rugbroed-med-skinke-og-aeg

Denne rugbrødsmad med skinke og æg, er oplagt til morgenmad, og giver en virkeig god start på dagen. 
Herhjemme, kan vi godt lide at lave den i weekenderne, da der er mere tid til at nyde en lækker morgenmad.

 

Opskrift, 1 person:

1 spsk grøn pesto
2 skiver røget filet (serano skinke kan også bruges)
1 skive rugbrød
2 porcherede æg (se her hvordan du porchere æg)
salt og peber
basilikum mikrogrønt fra Tiny gardens

 

Fremgangsmåde:

Rist rugbrødet så det er en smule sprødt.
Smør pestoen på brødet.
Oven på pestoen ligger du den røget filet.
Porcher dine æg.
Lig de porcherede æg oven på den røget filet.

Top med basilikum mikrogrønt samt salt og peber.

 


SENSE fordeling:
For en fuld spisekasse bør du derudover, spise 2 håndfulde grønt (hf1+2) og 1-2 spsk fedt.

Hf3: æg, røget filet
Hf4: rugbrød
Fedt: pesto
Smagsgiver / Gratis: basilikum, salt og peber


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »