Rejemad med stjernenykker

by Maria Silje-
rejemad-med-stjernenykker

Hvis der er noget som altid er godt, så er den en rejemad, de kan heldigvis varieres i alle afskygninger.
Her får du min variation af en opgraderet rejemad, med citronskal og hytteost, og den smager het fantastisk.

 

Opskrift, 1 person:

1/2 Koberg proteinbolle (eller en skive rugbrød)
8 spinatblade
1 spsk mayonaise
2 spsk cheasy hytteost
2 spsk rejer
lidt revet citronskal
Radise mikrogrønt fra Tiny Gardens
salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Fordel mayonaisen på brødet.
Skyl spinaet og dup den dør med lidt køkkenrulle, læg den oven på brødet.
Kom hytteost oven på, og derefter rejerne.
Pynkt med radise mikrogrønt, citronskal samt salt og peber.

Spis gnavegrønt ved siden af.

 


SENSE fordeling, 1 person:
Jeg vurdere at du er dækket ind på hf3 og hf4, du skal derfor selv tilføje hf1+2 samt op til 2 spsk fedt.

Hf1+2: Spinat, radise mikrogrønt
Hf3: hytteost og rejer
Hf4: brød
Fedt: mayonaise
Smagsgiver / gratis: citronskal


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »