Bland alle de tørre ingredienser (hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, sukrin gold og salt) sammen i en skål.
Tilsæt havredrik lidt ad gangen, imens du pisker det sammen. Så undgår du klumper i dejen, som ikke er til at røre ud. Jeg pisker altid min dej sammen med en elpisker, da jeg synes det giver det bedre resultat.
Tilføj revet citronskal, citronsaft og flydende becel til dejen, og bland det godt sammen.
Varm pandekage panden godt op, og skru derefter ned for varmen. Jeg steger pandekagerne på styrke 9 ud af 12.
Fordel en teskefuld flydende becel på panden, og kom derefter pandekage dej på.
Er du ikke vandt til at bage pandekager uden æg, så hav lidt tålmodighed. De er nemlig ikke lige så smidige som når der er æg i dejen. Og de skal gerne have lov at ligge lidt længere på panden, før de vendes.
Fortsæt på samme måde, til alle pandekagerne er stegt.
Servér de færdige pandekager med frisk frugt og bær, flormelis, marmelade eller hvad du foretrækker.