1,5tskrøget paprika(kan erstattes af almindelig paprika hvis du ikke er til den røgede smag)
2spskoregano(frisk og finthakket)
1lilleløg
1fedhvidløg
1økocitron(saft og skal herfra)
salt og peber
Serveres med
græsk salat
tzatziki
græsk fladbrød
Tilberedelse
Pil skallen af løg og hvidløg, skyl herefter citronen og den friske oregano.
Skær løg og hvidløg i små tern, hak oreganoen fint, riv citronskallen på et rivejern og pres citronsaften. Kom det op i en skål sammen med balsamico eddike, olivenolie, røget paprika, salt og peber.
Skær kyllingen i tern og vend den i marinaden.
Lad kyllingen trække på køl, i marinaden i mindst 30 minutter. Du kan også lade den trække længere.
Fordel kyllingen på 8 spyd og steg kyllingespyddende på en grillpande til de er gennemstegte. Har du ikke en grillpande, kan spyddene sagtens steges på en almindelig stegepande eller grilles på grillen.