Læg bønnerne i blød i rigeligt vand og i en lufttæt beholder ca. 12 timer. Placér beholderen i køleskabet.
Dag 2
Hæld vandet fra bønnerne, kom dem i en gryde og tilføj rent koldt vand. Kog bønnerne efter anvisningen på pakken.
Når bønnerne er kogt hældes vandet fra, og de kommet i en foodprocessor. Blend bønnerne sammen med hvidløg og 1 deciliter vand. Smag bønnecremen til med citronsaft, salt og peber. Sæt den på køl.
Pensl blomkålen med olie og gnid røget salt på.
Bag Blomkålen i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.
Køl blomkålen af, og stil den i køleskabet.
Blend olivenolie, hvidvinseddike, solsikkekerner, persille, agavesirup, salt og peber til en grov vinaigrette.
Placér 2 spiseskefulde hvid bønnecreme på hver tallerken, et stykke blomkål ved siden af, og top med vinaigrette.
Noter
Retten serveres kold, og kan derfor forberedes dagen før.