Kom napolitana salaten i en skål med koldt vand, og skyl det grundigt for jord. Læg det efterfølgende til tørre på et rent viskestykke.
Kom edamamebønnerne i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i et par minutter.
Fjern skrællen fra rødløgene, og skær dem i tynde skiver
Skær top og bund af den alm. appelsin og blodappelsinen. Skær derefter resten af skrællen af, ved at skære ned langs siderne på appelsinerne. Når al skrællen er skåret af, skæres appelsinerne i tynde skiver.
Rist valnødderne gyldne, på en tør pande. Hak dem groft.
I en lille skål, blandes olivenolie, æblecider eddike, citronsaft, agavesirup, finthakket rosmarin, salt og peber.
Vend dressingen sammen med napolitana salat, edamamebønner, rødløg og appelsin. Anret på et fad eller i 2 skåle, og top med hakkede valnødder.