Skyld champignoner, bladselleri, sød kartoffel, spinat, persille og timian.
Skær champignoner, bladselleri og løg ud i små tern. Skær den søde kartoffel i tynde skiver på et mandolinjern, eller med en kniv.
Brun kødet i en tykbundet gryde, med lidt olie. Når kødet er brunet, tilsættes løg og hvidløget presses i, og steges med til løgene bliver klare.
Kom champignoner og bladselleri ned i gryden, og lad det stege lidt med. Tilføj flåede tomater, frisk spinat, chili pulver, persille og timian, lad det koge til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
Bland hytteost, mozerella og mælk sammen med lidt salt og peber.
Saml din lassagne i et ildfast fad, kødsovs, sødkartoffel og osteblanding, sødsovs igen, osv. afslut med et lille lag af osteblandingen.
Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 35-40 minutter.