6spsksukrin melis*(kan erstattes af andet sødemiddel, fx flydende)
100gcitronsaft
30gramfinthakket mørk chokolade til topping
Tilberedelse
Start med at lægge husblassen i blød i koldt vand i ca 10 minutter.
Derefter skal husblassen vrides godt for vand, og smeltes i en lille kasserolle ved svag varme.
Kom æggehviderne i en skål, sammen med sukrin melis og pisk dem helt stive, sådan at du kan vende bundet i vejret på skålen, UDEN at æggehviderne ryger ud ;)
Rør æggeblommerne sammen med yoghurt og citronsaft. Rør den let afkølede husblas i, imens du pisker med en elpisker.
Til sidst vender du æggehviderne sammen med massen af æggeblommer.
Du kan portionsanrette, eller hælde i en større skål og derefter i køleskab (tildækket) de skal gerne stå i 3 timers tid. og kan også stå til næste dag.
Inden servering, drysses der med hakket mørk chokolade.