Tilsæt melet lidt ad gangen, imens du rører dejen sammen, jeg bruger altid en røremaskine.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Når dejen er hævet, deles dejen i 2 lige store stykker.
Rul de 2 deje, ud til 2 lige store rektangler. De må ikke være for tykke.
Fordel tomatsovsen på de to udrullede deje, og fordel spinaten på den ene.
Læg den anden dej oven på, med tomatsiden ned mod spinaten. så du har alt fyldet imellem de to deje.
Skær 20 lange strimler, ca 1,5 cm bred, og sno hver strimmel. Når du har snoet en strimmel, laver du en spiral af den, og bukker enden ind under snurren. (giver det mening?)
Læg dine snurrer på en bageplade beklædt med bagepapir, pensl dem med sammenfisket æg og drys evt med sesam eller basilikum.
Lad dem hæve i 30 minutter.
Bag dine spinat snurrer i 15 minutter ved 200 grader varmluft.