35gperfect fit(dette kan erstattes af 50 gram sukker, sukrin gold eller din foretrukne sukkererstatning)
10gusaltede pistacienødder
Tilberedelse
Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
Skyl squashen, og riv den på et groft rivejern.
Bland alle de tørre ingredienser sammen (hvedemel, bagepulver, perfect fit, kanel og kardemomme).
Tilføj æg og olie til de tørre ingredienser og pisk det godt sammen til du har en ensartet dej.
Hak de usaltede pistacienødder. Kom pistacienødder og revet squash i kagedejen, rør det godt sammen.
Kom bagepapir i bunden af en springform (cirka 20 cm) ved at lække bagepapiret oven bunden, og sætte ringen ned over og lukke den sammen. Smør siderne med lidt olie eller smør.
Kom dejen i springformen (cirka 20 cm) og bag den i midten af ovnen 45-50 minutter ved 180 grader almindelig ovn.
Befri kagen fra springformen og lad den køle helt af på en bagerist.
Ostecreme
Imens kagen køler af (den skal være helt kold) laves ostecremen ved at røre creme cheese og perfect fit sammen med en dejskraber til du har en ensartet creme.
Smør ostecremen ud på den kolde kage.
Hak de usaltede pistacienødder i en minihakker og fordel dem oven på kagen.
Noter
Kagen skal opbevares på køl.
Den holder fint et par dage i en lufttæt beholder.