Nyt tiltag & stor personlig nyhed

by Maria Silje-
nyt-tiltag-stor-personlig-nyhed

Jeg har været meget i tvivl, om jeg skulle bringe nogle personlige indlæg, og begynde at skrive om andet en madopskrifter. Jeg har gjort mig virkelig mange overvejelser. Jeg er kommet frem til, at det er min blog, mit univers og mit frirum. Derfor vil der i fremtiden komme en blanding af madopskrifter, som i allerede kender det, og nogle personlige indlæg om hvad der rør sig i mit liv og min hverdag. Jeg håber at i vil tage godt imod mit nye tiltag.

 

Stor personlig nyhed 

Nogen af jer ved allerede, at jeg deler min hverdag med drømme manden. Hvad de færreste ved, er at vi skal giftes. Jaaaaaaaaa, han har nemlig friet til mig, sådan rigtig nede på knæ med den smukkeste ring. 

Jeg havde regnet med, at vi på vores årsdag, skulle spise god morgenmad, nyde hinandens selskab, ud at spise og bare have en rolig dag ham og jeg. 
Jeg havde fået at vide, at vi skulle spise morgenmad ude, og jeg havde faktisk gættet på at vi skulle i parkeringshuset og spise morgenmad, der er nemlig den hyggeligste lille tagterrasse, og det var samtidig der, vi blev officielt kærester.

Drømme manden havde fået sin kammerat til at komme og hente os, så jeg blev virkelig forvirret, og kunne slet ikke gætte hvad vi skulle. Vi blev kørt over i parkeringshuset, som jeg jo havde gættet, men så tog drømme manden fusen på mig.

Han fandt den smukkeste ring frem og gik på knæ. Jeg har aldrig sagt så vigtigt et ja, som jeg gjorde i det øjeblik. Resten af dagen var intet mindre end fantastisk!

Datoen for brylluppet er sat, og planlægningen er i fuld sving.
Vi skal giftes i maj 2018, så der er gode chancer for at sommerfuglene kan vokse sig store, haha.

Jeg vil skrive mere om bryllupsforberedelser og tanker, i tiden op til vores bryllup.

 

Jeg ønsker jer en fantastisk dag derude.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

6 Comments

 1. Stella - stelladue.dk

  Tillykke søde Maria. Det er en awesome nyhed.
  I kærlighedens tegn….ååhh jeg elsker romantik.
  Kæmpe stort tillykke.
  Knus fra mig til dig
  Stella

  25 . jul . 2017
  • mariasilje

   Tusind tak <3

   kh Maria Silje

   26 . jul . 2017
 2. Vivi Renée

  Wauw kæmpe TILLYKKE 💖😊
  Jeg fortsætter meget gerne med at følge din blog, men mere personligt indhold…..det er da bare hyggeligt 😊🌞

  25 . jul . 2017
  • mariasilje

   Tusind tak, det er jeg utroligt glad for at høre! <3

   kh Maria Silje

   26 . jul . 2017
 3. Tina Maria Lundgren Rasmussen

  Rigtig hjertelig tillykke til jer begge.❤️

  25 . jul . 2017
  • mariasilje

   Tusind tak <3

   kh Maria Silje

   26 . jul . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »