Mild yoghurt med knas

by Maria Silje-
mind-yoghurt-med-knas

Min morgenmad skal gerne være nem og lige til, den skal ikke tage for lang tid at lave. Men samtidig vil jeg gerne have at min morgenmad ser lækker og indbydende ud. Derfor synes jeg at en form for yoghurt med knas er rigtig dejligt.

Den her er utroligt lækker, mild i smagen og alligevel fuld af smag, og så synes jeg selv at den er ret smuk at se på.

 

Opskrift, 1 person:

2 spsk Rømme, 35%
1 dl græsk yoghurt 2%
1 dl skovbær yoghurt

Topping:
1/2 spsk tørret tranebær
1/2 spsk græskarkerner
1/2 spsk cashewnødder

 

Fremgangsmåde:

Bland rømme, græsk yoghurt og skovbær yoghurt godt sammen.
Top med tranebær, græskarkerner og cashewnødder.

 


SENSE fordeling:
Du har plads til 2 håndfulde grønt (hf1+2), 1 håndfuld protein (hf3), og en halv håndfuld stivelse (hf4)

Hf4: Tranebær
Fedt: Rømme, græskarkerner, cashewnødder
Mælk: Græsk yoghurt, skovbær yoghurt

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »