Matcha lemon isthe, hjemmelavet

matcha-lemon-isthe

// Affiliate

Hvis der er en ting som jeg virkelig nyder om foråret og sommeren er det isthe. Jeg har faktisk altid bare købt den færdige af slagsen, altså ikke den med peach, men denne Arizona isthe, som smager sindsygt godt.

Jeg har dog besluttet at det skal være slut nu, da den indeholder sukker, og jeg synes altså ikke så godt om at fylde min krop med alt det sukker, når det kan undgås og samtidig være endnu mere lækkert.

Derfor har jeg valgt at gå all in på at lave lækre isthe, i de variationer som jeg godt selv kan lide.

OBS. Denne isthe er ret vanedannende, og mere til have mere 😉

 

Opskrift, 1 liter:

3 breve Green Tea –  Matcha Lemon fra Yogi Tea
1 liter koldt vand
3 spsk Sukrin
1/2 Øko citron
5 stængler frisk mynte
Isterninger

 

Fremgangsmåde:

Fyld vandet i en flaske, karaffel eller kande og kom tebrevene i.
Stil den i køleskabet natten over.
Tilføj sukrin og lad det stå lidt, til det er opløst.
Skær citronen i skiver og skyld mynten.
Kom mynte og citronskiver i kanden og server med en masse isterninger.

Det er helt perfekt til en varm forårsdag.

 


SENSE fordeling:

Hele opskriften tæller som gratis / smagsgiver.
Jeg anbefaler dog, at du slukker tørsten i alm vand, men denne isthe kan du ellers frit drikke som du lyster.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

1
Skriv en kommentar

avatar
1 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
trackback

[…] eftersmag. Det skal tilføjes, at den smager fantastisk som isthe, du finder min opskrift på en lækker isthe med matcha lemon lige her. Køb den […]