Low carb burger

by Maria Silje-
low-carb-burger

Burger bliver ofte forbundet med noget usundt, noget med hvidt brød og en masse snask.
Men sådan behøver det faktisk ikke at være, for at smage af burger.
Jeg lavede den her, det er sådan JEG kan lidt en burger, du kan jo komme lige det i, som du har lyst til.

Opskrift (1 person)
1/4 agurk
1/4 løg
100g hakket oksekød (så magert som muligt)
Ketchup (Linessa – sukkerfri fra Lidl)
Remoulade (alm – IKKE light)
1 spsk skyr
Salt og peber
2 plade iceberg salat

Fremgangsmåde:
Form din bøf af oksekødet, og krydder med salt og peber. Steg den til den er gennemstegt.
Pil forsigtigt 2 store blade af dit iceberg hoved, og læg dem inden i hinanden (de skal helst være hele) skær agurk og løg og læg ind i salatbladene. Bland skyr og remoulade og kom ind i salatbladene, læg bøffen ovenpå agurk, løg og remoulade dressing, og kom, lidt ketchup på. Til sidst lukker du bladene rundt om bøffen, og din burger er spiseklar.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

2 Comments

  1. MariaSilje

    Hvor er det skønt at høre! 🙂

    30 . jan . 2015
  2. mariasilje

    tusind tak

    22 . feb . 2015

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »