Lette og luftige pølsehorn

by Maria Silje-
lette-og-luftige-poelsehorn

Det er den bedste opskrift på pølsehorn, og er en sikker vinder. De er luftige, bløde og smager fantastisk!

Opskrift: (16 stk)
2.5 dl lillefingervarmt sødmælk
25 gr gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk olie
400 gr hvedemel
8 wienerpølser, delt i halve
1 æg til pensling
1-2 spsk sesamfrø til drys

Fremgangsmåde:
Lun mælken i mikroovnen.
Opløs gæren i mælken og tilsæt salt, sukker og olie.
Kom melet i og ælt til en glat dej, jeg brugte en røremaskine. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, det tager ca. 1 times tid. Drys bordet med mel, og rul delen ud. Skær dejen i lange baner, med en bredte på 12-15 cm. skær derefter de lange baner i trekanter (på tværs), som passer i pølsernes bredte. Rul dej-trekanterne rundt om pølserne og læg den på en bageplade.
Lad pølsehornene efterhæve på en bageplade i ca. 20 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø. Bag hornene ved 180 gr i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Lad dem køle af og nyd dem med ketchup.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »