Kyllingefrikassé

by Maria Silje-
kyllingefrikasse

Opskrift: (4 pers)

4 kyllingebryst
5 dl grøntsagsbouillon eller vand
10 gulerødder
1 bundt grønne asparges
250g grønne ærter (frost)
1 oma madlavningsfløde
3 spsk majsstivelse (Maizena)
1 bundt dild

Fremgangsmåde:
Vask grøntsagerne grundigt, og knæk den træde ende af aspargesne. Skær gulerøderne over på langs og derefter skær gulerødder og asparges i ca 3 cm lange stykker.
Grøntsags boullion hældes i en gryde og bringes i kog. Skær kyllingen ud, hvert bryst skal skæres i 6-7 stk. Kog kyllingen i grøntsagsboullionen under låg i ca 6 minutter.
Dernæst tilføjes gulerødderne som får lov at koge i 5 minutter. Nu skal aspargesne koges med i 2 minutter, indtil ærterne tilføjes.

Lav en jævning af Oma madlavningsfløde og majsstivelse i et glas eller en shaker. ryst til der ikke er nogle klumper i. Jævningen hældes ned i gryden og der røres grundigt.
Lad den koge i 4minutter. HVIS sovsen er for tyk, kan du tilføje til grøntsagtbouillon.

Skyld og hak dilden og kom det i gryden sammen med salt peber og citronsaft.

Spis det som det er, eller kog lidt broccoli til.

 

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »