Kakao müsli

by Maria Silje-
kakao-musli

Hjemmelavet müsli er virkelig bare det lækreste, og ofte også en hel del sundere end den færdigkøbte fyldt med sukker.
Jeg synes at denne kakao müsli smager ret tæt på havregrynskugler, og hey, hvem kan ikke lide det? 

Opskrift: 10 dl færdig müsli

5 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
1 1/2 dl mandler
1 dl cashewnødder 
1/2 dl chiafrø
3 spsk fedtfattig kakaopulver fra urtekram
2 spsk kokosolie
3 spsk sukrin
2 spsk fibersirup GOLD

 

Fremgangsmåde:

Hæld havregryn i en skål, og tilføj sesamfrø, chiafrø og solsikkefrø.
Hak mandler og cashewnødder og kom dem i skålen med de andre ingredienser.
Tilføj kakaopulver og rør godt rundt.

Ved lav varme smelter du kokosolie, sukrin og fibersirup gold. Pas på med for høj varme, da sukrinen så vil blive brændt og klumpe.

Når sukrinen er smeltet, hældes det op i skålen med de tørre ingredienser, og røres grundigt rundt.

Fordel müslien i en bradepande beklædt med bagepapir. Kom den i en forvarmet ovn og bag den i 15 minutter ved 150 grader.

Lad den køle af, og kom den på en lufttæt beholder.

 

SENSE fordeling (jeg anbefaler 6 spsk til 1 spisekasse, da du så er dækket ind med dine 3 spsk fedt, og ca en halv hf4)
Hf1+2: intet
Hf3: intet
Hf4: havregryn
Fedt: kokosolie, sesamfrø, solsikkefrø, mandler, chiafrø, cashewnødder
Smagsgiver: sukrin, fibersirup gold, fedtfattig kakaopulver


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »