Hjemmelavet müsli med tørret mango

by Maria Silje-
hjemmelavet-musli-med-mango

Der findes et hav af færdiglavet müsli og granola, men de fleste er desværre proppet med sukker, hvilket jeg synes er rigtig synd.
Derfor kan jeg godt lide at lave hjemmelavet müsli, og gerne en med en masse nødder.
De smager fantastisk og er betydeligt sundere.

 

Opskrift:

1/2 dl hørfrø
1 dl mandler
1/2 dl cashewnødder
1/4 dl sesamfrø
20g 86% mørk chokolade
20g tørret mango
1/2 dl græskarkerner

 

Fremgangsmåde:

Rist alle nødder og kerner på en tør stegepande ved svag varme, til de bliver let gyldne, pas på de ikke får for meget.
Lad dem køle af, og hak dem derefter groft.
Hak chokoladen og den tørret mango.

Bland alle ingredienserne sammen og opbevar muslien i en lufttæt beholder.

 


SENSE fordeling:
Jeg vurdere at du kan spise 3 spsk af denne musli til et måltid.
Så er har du brugt din fedtration.

Hf4: Tørret mango
Fedt: hørfrø, mandler, cashednødder, sesamfrø, mørk chokolade, græskarkerner

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »