Greeniebowl med glutenfrit havreknækbrød

greeniebowl-med-glutenfrit-havreknaekbroed

Jeg elsker at spise smoothies og greenies med ske, for så føler jeg at de mætter mere, smager bedre og minder mere om et rigtig måltid, end når jeg drikker dem. Når jeg spiser mine greenies med ske, har jeg også mulighed for at komme forskelligt topping oven på, hvilket jeg også er ret vild med.
En af mine nye yndlings toppings er noget så simpelt som at halvt stykke knust glutenfrit havreknækbrød. Det har jeg tit i skabet, og så smager det altså virkelig godt.

For mig gør det min morgen nemmere end hvis jeg skulle stå og riste lidt havregryn eller musli som jeg gerne gør i weekenderne.

Jeg synes det er en god måde, også at bruge knækbrødet på.
Her deler jeg en af mine favorit greeniebowls med dig, og jeg håber at du kan lide den, så den også kan give dig en god start på dagen.

0 fra 0 stemmer
Greeniebowl-med-glutenfrit-havreknækbroed3
Greeniebowl med glutenfrit havreknækbrød
Antal: 2 Personer
Ingredienser
  • 2/3 agurk
  • 2 store håndfulde frisk spinat
  • 1 lille banan
  • 1 håndfulde frossen gul frugt mango, ananas, papaya eller lign
  • 1 knivspids vaniljepulver
  • 2 spsk hørfrø- og kæmpenatlys olie
  • 2-3 dl risdrik alt efter hvor tynd du ønsker den
  • 1 skive glutenfrit havreknækbrød fra Sigdal som topping
Sådan gør du
  1. Skyld spinat og agurk grundigt så du sikre dig at der ikke kommer jord i din greeniebowl. Kom den skyllede spinat, agurk, banan, frossen frugt, vaniljepulver, hørfrø- og kæmpenatlys olie og 2 dl risdrik i en blender og blend til det er helt cremet, tilføj mere risdrik hvis du synes den er for tyk.


  2. Fordel den færdige greenie i to skåle. Knus en skive glutenfrit havreknækbrød og drys halvdelen oven på hver greenie.


  3. Hurtig, nem og lækker greeniebowl med knækbrødstopping er klar til at blive spist.


 

Få også opskriften på en lækker smoothiebowl med spinat og knas ved at klikke her.

 


SENSE fordeling:

Jeg vurdere at du er fornuftigt dækket ind med hf1+2 og hf4.
Du bør spise en hf3 fx i form af edamame bønner i greenien, eller 2 æg ved siden af.
du har også plads til at tilføje 1-2 spsk fedt, fx i form af lidt nødder.

Hf1+2: agurk, spinat
Hf4: banan, frossen frugt, knækbrød
Fedt: Hørfrø- og kæmpenatlys olie
Smagsgiver: vaniljepulver
Mælk: risdrik (1-1,5 dl)

Greeniebowl-med-glutenfrit-havreknækbrød3


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »