Dampet laks med stegte grøntsager

by Maria Silje-
dampet-lanks-med-stegte-groentsager

Jeg er begyndt at spise meget mere fisk efter jeg startede op med en ny og sund livsstil. Jeg prøver at lave det i forskellige kombinationer. Her er det dampet laks med stegte grøntsager.

Opskrift:
1 stk god laks (jeg havde købt min hos fiskehandleren)
1/4 blomkål
4 gulerødder
3 kviste frisk timian
3 spsk creme fraise
Allround krydderi fra urtekram
2 spsk rejer
persillepesto
purløg
karry
citron saft
salt og peber

Fremgangsmåde:
Laks: Tag en gryde og læg laksen ned, fyld vandt så det når halvdelen af laksen, drys laksen med salt og peber og lidt citronsaft.

Grøntsager: Skær gulerødderne på skrå, i tynde skiver (jeg bruger et mandolinjern) og steg med lidt olie, salt peber og timian til de er møre. Skær blomkålen i tynde skiver og steg med salt, peber, karry og citronsaft til de er møre.

Dressing: Lav en dressing af cremefraise, purløg, salt, peber og allround krydderi.

Pynt med rejer og persillepesto.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »