Boganbefaling: Food Prepping + konkurrence

boganbefaling-food-prepping-konkurrence

Bogen ‘Food prepping’ er modtaget til anmeldelse.

Food prepping er et populært fænomen. De som går meget op i deres træning, er ofte rigtig gode til det, og prepper som regel ris, kylling og broccoli eller bønner.
Jeg synes ideen er virkelig god, og derfor rammer den nye selvhjælps-kogebog ind i noget helt essentielt.

 

Som Jo Brand og Christina Bølling skriver i bogen, er food prepping bestemt ikke noget nyt fænomen. Vores bedste- og oldemødre var eksperter i restemad, genbrug af råvare og at få kostpengene til at række. Desværre er vi bare ikke helt så gode til det længere, og travle hverdage ender oftest i hurtige løsninger, som ikke altid er sundt.

 

I bogen ‘food prepping’ får du en 7-tins guide, til hvordan du bedst muligt prepper din mad, og altid er forberedt når sulten melder sig. Jeg synes det er en rigtig god og brugbar guide, som er nem at gå til, og hjælper dig med at få det ind under huden.

food_prepping

Som Jo og Christina skriver, er der flere fordele ved prepping. Du undgår stress lige før spise tid, for du har allerede forberedt maden. Det er langt nemmere at leve sundt, fordi at grøntsagerne allerede er skyllet og snittet. I længden bliver de også betydeligt billigere, da du undgår impulskøb og istedet udnytter råvarerne fuldt ud. Jeg er i hvert fald kæmpe fan. Jeg synes også det gør det langt nemmere, når jeg kommer hjem kl 20.00 onsdag aften. ‘Drømmemanden har nemlig allerede maden i ovnen, og er klar til at servere når jeg kommer ind ad døren. Ofte spiser vi ovn kartofler og ovn grøntsager samt en eller anden form for kød. Jeg synes det er nemt at preppe, drømmemanden synes det er nemt at lave og vi begge synes at det smager himmelsk. Ren win win win.

 

I bogen finder du også nogle opskrifter, som er særligt velegnede til at preppe. Jeg var glad for at få inspiration til at variere når jeg selv prepper.

Til sidst i bogen, finder du en lille guide til valgt af opbevaring, samt hvilke plastbokse der kan tåle opvarmning mm.

food_prepping

Konklussion

Vil du gerne have mere overskud i hverdagen og undgå stress til aftensmadstid? Så er dette bogen for dig. Den er genial, som guide til at komme igang med det dersens food prepping, som alle de smarte snakker om. Og det er faktisk slet ikke så svært.

Jeg synes også det er en oplagt julegave idé til den travle, som stadig ønsker at spise sundt og holde kostbudgettet nede.

 

Jeg har selv nogle favorit opskrifter som jeg vil anbefale hvis du gerne vil igang med at preppe din mad:

To slags chiagrød med müsli

Hakkebøffer i paprika grøntsagssovs

20 fryseegnede retter, hos madfilosofie

 


KONKURRENCE

Konkurrensen er SLUT

Jeg har fået lov til at udlodde 2 bøger til jer skønne læsere.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar herunder.

Vinderne er Jette Frederiksen & Louise O

food_prepping


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

40
Skriv en kommentar

avatar
39 Kommentartråde
1 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Gitte Hoffmeister
Gæst
Gitte Hoffmeister

Jeg vil virkelig gerne vinde bogen foodprepping, så jeg kan leve billigere og sundere😊

Anne Sofie Kjeller Larsen
Gæst
Anne Sofie Kjeller Larsen

Jeg skal blive meget bedre til prepping ift. at få stillet den lille sult på en fornuftig måde – ofte kaster jeg et pølsehorn eller en bolle med ost i hovedet, hvor nogle grøntsagssnacks ville gavne mig mere 🙂 Jeg kunne godt bruge lidt mere inspiration 🙂

Mvh.

Anne Sofie

Lone frederiksen
Gæst
Lone frederiksen

Vil super gerne lære conceptet at kende

Hkj
Gæst
Hkj

Jeg synes det lyder spændende med foodprepping og det vil jeg rigtig gerne prøve 🙂

Katja
Gæst
Katja

Den vil jeg virkelig gerne vinde. Savner i den grad ny inspiration og gode tips til at holde fast i løsningen, for lige nu er det meget det samme.

Stina
Gæst
Stina

Ser super spændende ud

Brigita
Gæst
Brigita

Hej, mange tak for din anmeldelse af bogen. Det ville være fedt at vinde denne bog, som kunne være en god inspiration til vores familie, hvor vi kan lære både at spare tid og penge ved indkøb og madlavning, samt mindske madspil! Altid dejligt med nye, sunde opskrifter og ideer! <3

Mie
Gæst
Mie

Tak for en super god og brugbar anmeldelse af bogen. Jeg har længe overvejet at kaste mig ud i projektet og det var lige det sidste skub. Tak😊

Lone Bjørklund
Gæst
Lone Bjørklund

Spændende 🙂

Camilla m
Gæst
Camilla m

Det lyder lige som noget for mig, jeg bruger lidt for mange penge på impuls snacks og på at købe frokost i stedet for at lave den selv 😊

Jeg er virkelig fan af dine skriverier om andre madbloggers køleskabe- det ser så perfekt ud på Instagram/blogs, så det er virkelig rart at se, hvordan køleskabet egentligt ser ud og høre om deres basisvarer 🙂

Rikke Nygaard Svendsen
Gæst
Rikke Nygaard Svendsen

Jeg ville elske, at vinde denne bog 🍀🙌🏼

Lene Kristine Ingerslev
Gæst
Lene Kristine Ingerslev

Hej Maria Silje. Må da lige deltage i denne konkurrence. Først vil jeg sige at bogen har nogle dejlige og indbydende farver, den lokker til at kigge nærmere i bogen. Jeg er madglad og bruger mange af mine vågne timer, indimellem også i søvne 😉 på at tænke på mad, hvad jeg skal lave af mad, og hvad der skal på bordet i løbet af ugen, indkøb, og brug af rester af hvad der er i køleskabet. Det kunne være rigtig spændende at få mere viden om food prepping og hvordan jeg kan få brugt det jeg har og dermed… Læs mere

Line // mad-til-mor.dk
Gæst
Line // mad-til-mor.dk

Det lyder som en vildt god og vedkommende bog – den gad jeg godt kigge nærmere på:)

Lise Sommerlund
Gæst
Lise Sommerlund

AAAAARJ hvor fedt at der findes en dansk Food prep bog! Tak for tippet! Det vil jeg SÅ gerne vinde!!! Hav en dejlig dag/aften :-* herfra

Katrine
Gæst
Katrine

Juhuuu jeg vil så gerne vinde 😍
PS. Din blog er god, og du er ret sej! 😁👌

Anna Nordenlund
Gæst
Anna Nordenlund

Ih den lyder bare så god. Jeg krydser fingre for, at den snart står i min bogreol!

Emilie Hemmingsen
Gæst
Emilie Hemmingsen

Århh ville elske at vinde den bog! Bor alene og det ville hjælpe på madspild hvis jeg blev bedre til at forbedre maden og fryse rester ned. Savner noget hjælp og inspiration til det! Så den bog ville være perfekt for mig 😊

Karina Svendsen
Gæst
Karina Svendsen

Den kunne jeg godt bruge.

Louise O
Gæst
Louise O

Gad helt vildt godt vinde 😉

Camilla Hovej
Gæst
Camilla Hovej

Det ville bare være så fedt med inspiration 🙂

Lone Alstrup
Gæst
Lone Alstrup

🤞🏻For at vinde bogen så jeg ka få inspiration og komme godt igang med Prepping🥒🍗🥑🍅🥕

Maria
Gæst
Maria

Tak for en skøn blog, og sikke en dejlig giveaway! Sådan en bog mangler jeg lige til min samling

Dorte
Gæst
Dorte

Den bog vil jeg virkelig gerne vinde 🤞🏼🍀🙏🏼 Det lyder som et win-win koncept ☺️

Camilla Nyegaard
Gæst
Camilla Nyegaard

Åh, den kunne jeg vildt godt bruge som inspiration til min døtres madpakker og mine egne såmænd.
Krydser fingre

Line
Gæst
Line

Lige en bog for min søster og mig👏🏻

Mie
Gæst
Mie

Åhh det lyder spændende. Min søster og jeg prepper vores frokost hver søndag til hele ugen, men det vil være dejligt med noget inspiration og tips

Caroline M
Gæst
Caroline M

Lækker konkurrence

caroline
Gæst
caroline

Krydser fingre

Lene
Gæst
Lene

Kære Maria Silje.
Hermed en kommentar med på vejen – dels fantastisk konkurrence om en spændende bog med relevant tema, men ikke mindst dejlig og inspirerende blog du har dig (har en del af dine opskrifter på min “to do liste” – bla. Nogle cookies uden raffineret sukker til vores snart 3 årige datters fødselsdag.

God dag.

KH. Lene

Hope
Gæst
Hope

Den ville jeg gerne vinde😄

Anja Hansen
Gæst
Anja Hansen

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære foodprepping, vi vil gerne leve sundere og billigere 😊 🤞🏼

Tina Maria Lundgren Rasmussen
Gæst
Tina Maria Lundgren Rasmussen

Jeg vil frygtelig gerne vinde da jeg mangler at smide lidt kg endnu. Har dog smidt ca 40 kg indtil videre.
Har lige gennemgået en stor rygoperation og er ikke så mobil som jeg er vant til. Jeg mangler også lidt overskud så krydser virkelig fingre for at jeg vinder❤️❤️❤️🙏🙏🙏🍀🍀🍀

Bente Sassersen
Gæst
Bente Sassersen

Tak for en skøn blog. Jeg kunne godt tænke mig at komme igang med at prepping min mad så jeg kan få noget nemt mad med mig på arbejdet om natten, da jeg har lidt svært ved at tage mig sammen til at lave noget mad inden jeg går om aften, så det bliver oftest til noget som bare er på mit arbejde, og det er ikke altid lige sundt 😔

Mette
Gæst
Mette

Jeg ville så gerne vinde denne bog! Den ville kunne give mig meget inspiration til at preppe, som skal til med min nye livsstil.
Den er allerede under juleønskerne, så jeg krydser 😍

Jette Frederiksen
Gæst
Jette Frederiksen

Ville blive så glad for at vinde den bog.at få hjælp til at bruge rester og have forberedt grøntsager osv. Så det er klart og ikke falder i fristelse at tage nemme usmart valg af mad, når sulten melder sig og det at kunne spare tiltager meget også meget PS…..vil med at læse din blog

Tina Pedersen
Gæst
Tina Pedersen

Det vil være dejligt at eje den bog😁😁

vivi kofoed
Gæst
vivi kofoed

den ser super god ud 🙂 den vil jeg meget gerne vinde 🙂

Lotte Hockauf
Gæst
Lotte Hockauf

Waauuu, det ser spændende ud! Jeg krydser fingrene for at være den heldige!

Pia
Gæst
Pia

Uhhhh missede denne konkurrence, men nu er den bog bestilt på biblioteket så jeg kan komme igang 🙌🏻
Glæder mig til at læse mere om konceptet ❤️

xanax