Boganbefaling: Food Prepping + konkurrence

boganbefaling-food-prepping-konkurrence

Bogen ‘Food prepping’ er modtaget til anmeldelse.

Food prepping er et populært fænomen. De som går meget op i deres træning, er ofte rigtig gode til det, og prepper som regel ris, kylling og broccoli eller bønner.
Jeg synes ideen er virkelig god, og derfor rammer den nye selvhjælps-kogebog ind i noget helt essentielt.

 

Som Jo Brand og Christina Bølling skriver i bogen, er food prepping bestemt ikke noget nyt fænomen. Vores bedste- og oldemødre var eksperter i restemad, genbrug af råvare og at få kostpengene til at række. Desværre er vi bare ikke helt så gode til det længere, og travle hverdage ender oftest i hurtige løsninger, som ikke altid er sundt.

 

I bogen ‘food prepping’ får du en 7-tins guide, til hvordan du bedst muligt prepper din mad, og altid er forberedt når sulten melder sig. Jeg synes det er en rigtig god og brugbar guide, som er nem at gå til, og hjælper dig med at få det ind under huden.

food_prepping

Som Jo og Christina skriver, er der flere fordele ved prepping. Du undgår stress lige før spise tid, for du har allerede forberedt maden. Det er langt nemmere at leve sundt, fordi at grøntsagerne allerede er skyllet og snittet. I længden bliver de også betydeligt billigere, da du undgår impulskøb og istedet udnytter råvarerne fuldt ud. Jeg er i hvert fald kæmpe fan. Jeg synes også det gør det langt nemmere, når jeg kommer hjem kl 20.00 onsdag aften. ‘Drømmemanden har nemlig allerede maden i ovnen, og er klar til at servere når jeg kommer ind ad døren. Ofte spiser vi ovn kartofler og ovn grøntsager samt en eller anden form for kød. Jeg synes det er nemt at preppe, drømmemanden synes det er nemt at lave og vi begge synes at det smager himmelsk. Ren win win win.

 

I bogen finder du også nogle opskrifter, som er særligt velegnede til at preppe. Jeg var glad for at få inspiration til at variere når jeg selv prepper.

Til sidst i bogen, finder du en lille guide til valgt af opbevaring, samt hvilke plastbokse der kan tåle opvarmning mm.

food_prepping

Konklussion

Vil du gerne have mere overskud i hverdagen og undgå stress til aftensmadstid? Så er dette bogen for dig. Den er genial, som guide til at komme igang med det dersens food prepping, som alle de smarte snakker om. Og det er faktisk slet ikke så svært.

Jeg synes også det er en oplagt julegave idé til den travle, som stadig ønsker at spise sundt og holde kostbudgettet nede.

 

Jeg har selv nogle favorit opskrifter som jeg vil anbefale hvis du gerne vil igang med at preppe din mad:

To slags chiagrød med müsli

Hakkebøffer i paprika grøntsagssovs

20 fryseegnede retter, hos madfilosofie

 


KONKURRENCE

Konkurrensen er SLUT

Jeg har fået lov til at udlodde 2 bøger til jer skønne læsere.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar herunder.

Vinderne er Jette Frederiksen & Louise O

food_prepping


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

40 Comments

 1. Gitte Hoffmeister

  Jeg vil virkelig gerne vinde bogen foodprepping, så jeg kan leve billigere og sundere😊

  07 . nov . 2017
 2. Anne Sofie Kjeller Larsen

  Jeg skal blive meget bedre til prepping ift. at få stillet den lille sult på en fornuftig måde – ofte kaster jeg et pølsehorn eller en bolle med ost i hovedet, hvor nogle grøntsagssnacks ville gavne mig mere 🙂 Jeg kunne godt bruge lidt mere inspiration 🙂

  Mvh.

  Anne Sofie

  07 . nov . 2017
 3. Lone frederiksen

  Vil super gerne lære conceptet at kende

  07 . nov . 2017
 4. Hkj

  Jeg synes det lyder spændende med foodprepping og det vil jeg rigtig gerne prøve 🙂

  07 . nov . 2017
 5. Katja

  Den vil jeg virkelig gerne vinde. Savner i den grad ny inspiration og gode tips til at holde fast i løsningen, for lige nu er det meget det samme.

  07 . nov . 2017
 6. Stina

  Ser super spændende ud

  07 . nov . 2017
 7. Brigita

  Hej, mange tak for din anmeldelse af bogen. Det ville være fedt at vinde denne bog, som kunne være en god inspiration til vores familie, hvor vi kan lære både at spare tid og penge ved indkøb og madlavning, samt mindske madspil! Altid dejligt med nye, sunde opskrifter og ideer! <3

  07 . nov . 2017
 8. Mie

  Tak for en super god og brugbar anmeldelse af bogen. Jeg har længe overvejet at kaste mig ud i projektet og det var lige det sidste skub. Tak😊

  07 . nov . 2017
 9. Lone Bjørklund

  Spændende 🙂

  07 . nov . 2017
 10. Camilla m

  Det lyder lige som noget for mig, jeg bruger lidt for mange penge på impuls snacks og på at købe frokost i stedet for at lave den selv 😊

  Jeg er virkelig fan af dine skriverier om andre madbloggers køleskabe- det ser så perfekt ud på Instagram/blogs, så det er virkelig rart at se, hvordan køleskabet egentligt ser ud og høre om deres basisvarer 🙂

  09 . nov . 2017
 11. Rikke Nygaard Svendsen

  Jeg ville elske, at vinde denne bog 🍀🙌🏼

  09 . nov . 2017
 12. Lene Kristine Ingerslev

  Hej Maria Silje.

  Må da lige deltage i denne konkurrence.

  Først vil jeg sige at bogen har nogle dejlige og indbydende farver, den lokker til at kigge nærmere i bogen.

  Jeg er madglad og bruger mange af mine vågne timer, indimellem også i søvne 😉 på at tænke på mad,
  hvad jeg skal lave af mad, og hvad der skal på bordet i løbet af ugen, indkøb, og brug af rester af hvad
  der er i køleskabet.

  Det kunne være rigtig spændende at få mere viden om food prepping og hvordan jeg kan få brugt det jeg har
  og dermed blive mere økonomisk, slippe for at bruge en masse tid på mad og indkøb, selvom det jo også er
  en stor passion og interesse og dermed mindske madspild.

  Jeg krydser fingre 🙂

  Mange hilsner fra Lene Kristine.

  09 . nov . 2017
 13. Line // mad-til-mor.dk

  Det lyder som en vildt god og vedkommende bog – den gad jeg godt kigge nærmere på:)

  09 . nov . 2017
 14. Lise Sommerlund

  AAAAARJ hvor fedt at der findes en dansk Food prep bog! Tak for tippet! Det vil jeg SÅ gerne vinde!!! Hav en dejlig dag/aften :-* herfra

  09 . nov . 2017
 15. Katrine

  Juhuuu jeg vil så gerne vinde 😍
  PS. Din blog er god, og du er ret sej! 😁👌

  09 . nov . 2017
 16. Anna Nordenlund

  Ih den lyder bare så god. Jeg krydser fingre for, at den snart står i min bogreol!

  10 . nov . 2017
 17. Emilie Hemmingsen

  Århh ville elske at vinde den bog! Bor alene og det ville hjælpe på madspild hvis jeg blev bedre til at forbedre maden og fryse rester ned. Savner noget hjælp og inspiration til det! Så den bog ville være perfekt for mig 😊

  10 . nov . 2017
 18. Karina Svendsen

  Den kunne jeg godt bruge.

  10 . nov . 2017
 19. Louise O

  Gad helt vildt godt vinde 😉

  10 . nov . 2017
 20. Camilla Hovej

  Det ville bare være så fedt med inspiration 🙂

  11 . nov . 2017
 21. Lone Alstrup

  🤞🏻For at vinde bogen så jeg ka få inspiration og komme godt igang med Prepping🥒🍗🥑🍅🥕

  12 . nov . 2017
 22. Maria

  Tak for en skøn blog, og sikke en dejlig giveaway! Sådan en bog mangler jeg lige til min samling

  12 . nov . 2017
 23. Dorte

  Den bog vil jeg virkelig gerne vinde 🤞🏼🍀🙏🏼 Det lyder som et win-win koncept ☺️

  13 . nov . 2017
 24. Camilla Nyegaard

  Åh, den kunne jeg vildt godt bruge som inspiration til min døtres madpakker og mine egne såmænd.
  Krydser fingre

  14 . nov . 2017
 25. Line

  Lige en bog for min søster og mig👏🏻

  15 . nov . 2017
 26. Mie

  Åhh det lyder spændende. Min søster og jeg prepper vores frokost hver søndag til hele ugen, men det vil være dejligt med noget inspiration og tips

  15 . nov . 2017
 27. Caroline M

  Lækker konkurrence

  15 . nov . 2017
 28. caroline

  Krydser fingre

  15 . nov . 2017
 29. Lene

  Kære Maria Silje.
  Hermed en kommentar med på vejen – dels fantastisk konkurrence om en spændende bog med relevant tema, men ikke mindst dejlig og inspirerende blog du har dig (har en del af dine opskrifter på min “to do liste” – bla. Nogle cookies uden raffineret sukker til vores snart 3 årige datters fødselsdag.

  God dag.

  KH. Lene

  16 . nov . 2017
 30. Hope

  Den ville jeg gerne vinde😄

  16 . nov . 2017
 31. Anja Hansen

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære foodprepping, vi vil gerne leve sundere og billigere 😊 🤞🏼

  16 . nov . 2017
 32. Tina Maria Lundgren Rasmussen

  Jeg vil frygtelig gerne vinde da jeg mangler at smide lidt kg endnu. Har dog smidt ca 40 kg indtil videre.
  Har lige gennemgået en stor rygoperation og er ikke så mobil som jeg er vant til. Jeg mangler også lidt overskud så krydser virkelig fingre for at jeg vinder❤️❤️❤️🙏🙏🙏🍀🍀🍀

  16 . nov . 2017
 33. Bente Sassersen

  Tak for en skøn blog. Jeg kunne godt tænke mig at komme igang med at prepping min mad så jeg kan få noget nemt mad med mig på arbejdet om natten, da jeg har lidt svært ved at tage mig sammen til at lave noget mad inden jeg går om aften, så det bliver oftest til noget som bare er på mit arbejde, og det er ikke altid lige sundt 😔

  17 . nov . 2017
 34. Mette

  Jeg ville så gerne vinde denne bog! Den ville kunne give mig meget inspiration til at preppe, som skal til med min nye livsstil.
  Den er allerede under juleønskerne, så jeg krydser 😍

  23 . nov . 2017
 35. Jette Frederiksen

  Ville blive så glad for at vinde den bog.at få hjælp til at bruge rester og have forberedt grøntsager osv. Så det er klart og ikke falder i fristelse at tage nemme usmart valg af mad, når sulten melder sig og det at kunne spare tiltager meget også meget PS…..vil med at læse din blog

  23 . nov . 2017
 36. Tina Pedersen

  Det vil være dejligt at eje den bog😁😁

  23 . nov . 2017
 37. vivi kofoed

  den ser super god ud 🙂 den vil jeg meget gerne vinde 🙂

  24 . nov . 2017
 38. Lotte Hockauf

  Waauuu, det ser spændende ud! Jeg krydser fingrene for at være den heldige!

  11 . dec . 2017
 39. Pia

  Uhhhh missede denne konkurrence, men nu er den bog bestilt på biblioteket så jeg kan komme igang 🙌🏻
  Glæder mig til at læse mere om konceptet ❤️

  04 . feb . 2018
  • Maria Silje

   Hej Pia.
   Jeg håber at du vil få gavn af bogen 😀
   Kh Maria Silje

   05 . feb . 2018

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »