Avocado laks og æg

by Maria Silje-
avocado-laks-og-aeg

Hvis der er noget som er fantastisk at starte dagen med, så er det avocado laks og æg. Det er også utrolig lækkert til frokost. 
Den her mad med avocado laks og æg, mætter rigtig godt, og smager virkelig godt. Den er blevet et hit når jeg har besøg til morgenmad / frokost.

 

Opskrift, 2 personer

2 skiver rugbrød
4 æg (små/mellem)
1 avocado
100g røget laks
1 spsk philadelphia
salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Smør et tyndt lag philadelphia på rugbrødet.
Steg æggene til spejlæg, og læg 2 spejlæg på hvert stykke rugbrød.
Fordel laksen oven på æggene, halvér avocadoen og skær den i skiver.
Kom en halv avocado på hvert stykke brød.
Top med salt og peber.

 


SENSE fordeling:
Du får en stor håndfuld protein (hf3) på denne mad, hvilket også er ok, så længe du spiser varieret, og det ikke er hver dag. Du er også dækket helt ind i hf4 og fedt.
Du bør spise 2 håndfulde grøntsager (hf1+2) ved siden af denne mad.

Hf3: æg, laks
Hf4: rugbrød
Fedt: Avocado, philadelphia


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »