Anbefaling: Snackmover – April snackboks

anmeldelse-snackmover-april

// Reklame – Snackboksen er tilsendt til anmeldelse

Snackmover er en ny abonnement løsning, til dig som ønsker at få sundere og spændende snacks lige til døren en gang om måneden.
Hver måned sammensætter Snackmover teamet en ny snackboks, med sundere snacks. Nogle er økologiske, nogle er uden tilsat sukker og andre er uden e-numre eller er veganske.
Fælles for dem alle er, at de er et sundere alternativ til de traditionelle og ret kunstige snacks.

Jeg kan rigtig godt lide at du hver måned prøver en masse forskellige snacks, som du måske ikke selv ville ane eksisterede, eller som måske ikke er ret nemme at skaffe herhjemme i Danmark, men her får du altså en rigtig god mulighed for at udvide din ‘snack horisont’.

I boksen er der også et ‘snackkort’ som mest af alt minder om et menukort. Her er alle snacks beskrevet, og samtidig står der, hvor du kan købe de snacks som du er ekstra vild med. Det synes jeg virkelig er genialt.

Alt i alt er jeg virkelig stor fan af Snackmover, og de for en kæmpe stor anbefaling herfra.

 

Snackbokse fra Snackmover

Signatur boksen fra Snackmover koster 189 kr 
Den indeholder altid minimum 8 forskellige snacks.

Derud over jar Snackmover lavet en ‘mini’ boks, til børn fra 3+ år, med snacks lige i deres målgruppe, samt en ‘firmabox‘ til dig som ønsker a forkæle dine medarbejdere lidt mere end normalt.

 

Som en ekstra service, åbnede Snackmover en ‘webshop‘ igår, hvor du fremover kan købe nogle af de snacks der er i boksene, de vil blive sendt med din næste snackboks, smart smart smart!

 

Læs mere

Der vil løbende komme anmeldelser af de forskellige snacks, så i får min ærlige mening om dem, og om jeg kunne finde på at købe de enkelte snacks, så hold øje, eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, ude i højre side, så får du direkte besked hver gang der et nye indlæg her på bloggen.

 

Anmeldelser af de forskellige snacks:

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

1
Skriv en kommentar

avatar
1 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
trackback

[…] har tidligere skrevet om Snackmover, læs min anmeldelse lige her, og jeg lovede, at jeg ville skrive mere om de snacks, som var med i april snackboksen. Jeg […]

xanax