Anbefaling: Hippeas Cheese and Love

anmeldelse-hippeas-cheese-and-love

// Sponsoreret – Produktet er modtaget i en snackboks til anmelselse.

Jeg har tidligere skrevet om Snackmover, læs min anmeldelse lige her, og jeg lovede, at jeg ville skrive mere om de snacks, som var med i april snackboksen. Jeg har valgt at starte med Hippeas Cheese & Love, som er et virkelig lækkert og sundere alternativ til de populære osterejer.

Hippeas Cheese and Love er ‘osterejer’ lavet af kikærter, og det gør dem altså til et sundere alternativ. De har et betydeligt lavere fedtindhold, og højere protein indhold. Det synes jeg er rigtig positivt.

Hippeas er både vegansk og glutenfri, så de giver nogle muligheder for de som ikke spiser gluten eller animalske produkter. 

Posens udseende tiltaler mig, jeg synes at man bliver glad af farverne. 
Posens indhold er virkelig lækkert! osterejerne smager af en blanding af ost og sour cream and onion, og det synes jeg, er en helt perfekt kombi.

Det er ikke sidste gang jeg har dem i huset.

 

Køb Hippeas cheese and love her

Du kan blandt andet, købe de lækre Hippeas Cheese and Love direkte hos Snackmover lige her, eller du kan købe dem her hos Planet Organic.

 

Andre varianter

Du kan også finde andre varianter af Hippeas lækre kikærte chips se den nedenfor.

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

1
Skriv en kommentar

avatar
1 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
trackback

[…] Hippeas Cheese and Love […]

xanax