Anbefaling: Sodastream + konkurrence

anbefaling-sodastream-konkurrence

Drikker du nok vand? Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er så forfærdeligt god til det, særligt ikke uden for måltiderne, der bliver det tit til saftevand. Det er lidt som om, at det bare glider nemmere ned, når det smager af noget. Derfor har jeg fået en ny ven i køkkenet. En Sodastream Source, som er lækker, elegant og helt vildt nem at betjene.

Med min nye flotte ven, kan jeg trylle kedeligt postevand, om til den lækreste boblende danskvand.  Jeg bestemmer helt selv hvor boblende jeg ønsker den. Source maskinen er udstyret med LED som viser, hvor meget kulsyre du tilføjer til vandet, et kort tryk vil give blid brus, hvor et længere tryk vil give middel eller meget brus. Det er dælme smart.

Når jeg har lavet danskvandet, kan jeg efterfølgende tilføje lige den smag jeg ønsker. Mine personlige favoritter er danskvandssmagen med hindbær, og zero watermixen med ananas og grape, de smager så pokkers godt.

Jeg er også vild med at tilføje citron og mynte, eller friske bær i min danskvand, så bliver den en kende mere frisk og naturlig i smagen, mums. Jeg er stor fan, og er begyndt at drikke mere vand (tilsat kulsyre) end jeg drikker saftevand, og det er da et skridt i den rigtige retning.

Tip fra dig

Har du et godt danskvands tip, eller et tip til at få drukket mere postevand, bliver jeg rigtig glad, hvis du vil skrive en kommentar nedenfor.

VINDEREN ER FUNDET, OG BLEV NATASHA, SOM ER KONTAKTET PÅ MAIL.

VIND 1 Sodastream source og 3 smage

Nu har du også mulighed for at vinde et sodastream kit.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar nedenfor, hvor du fortæller om du ønsker en Sodastream source i sort eller hvid, samt hvilke 3 smage du ønsker dig.

Se her, hvilke smage du kan vælge imellem:
Zeros watermix og Danskvandssmage


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

33
Skriv en kommentar

avatar
33 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest bemærkede kommentar
Mest populære kommentartråd
  Tilmeld dig  
Nyeste Ældste De fleste stemte
Underret om
Emilie Kirstine
Gæst
Emilie Kirstine

Jeg kunne rigtig godt tænke mig den i sort med smagene Nfe lemon lime, zero pineapple og zero strawberry 😍

Bente madsen
Gæst
Bente madsen

Jeg ønsker sodastream i sort
Og smagen lemon,pære,og hindbær tiltaler mig
🍀😘

Eva
Gæst
Eva

Jeg ønsker en sort maskine:-) og zeroes pineapple/ grapefruit. Og dansk vands smag med lemon/lime og strawberry/lime:-) er fantastisk med hjemmelavet dansk vand:-)

Camilla
Gæst
Camilla

Orv! Kunne godt tænke mig en sort, og smage begge zeros smage og lime danskvandsmag 😊

Sara
Gæst
Sara

Jeg ønsker mig en sort maskine. 😊 Med smag pære, vandmelon og citron.

Maja
Gæst
Maja

Jeg ville gerne have en i hvid! Og så ville danskvandssmagene med strawberry og raspberry, samt sangen med watermelon være lækre til!

Michaela
Gæst
Michaela

Jeg ønsker en sodastream i sort til min niece på 8 år. Hun synes det er rimelig sejt at lave sin egen sodavand/danskvand👩🏼‍🔬Hun ville elsker at kunne lave sodavand med, hindbær, jordbær og ananas smag🍓

Christa Lebech
Gæst
Christa Lebech

Jeg ønsker mig en sort maskine og de lækre smage med lemon/lime, strawberry/watermelon og pære.

Mathias Wille
Gæst
Mathias Wille

Jeg ønsker mig en sort maskine. Og de 3 smage du kan anbefale ☺️

Camilla
Gæst
Camilla

Jeg ønsker mig en i sort jeg ville kunne give min kæreste. 🙂
Smagene skulle være: zero pineapple, Lemon/lime og strawberry/lime 🙂

Vibeke Berg Hansen
Gæst
Vibeke Berg Hansen

Jeg ønsker en sort maskine og gerne dansk vand smag med lemon/lime

Kenneth Glerup Schøn
Gæst
Kenneth Glerup Schøn

@mariasilje “DONE ✍😃👍🍀 WOW Når man længe har ønsket sig at blive en den af “SodaStream” Familien.. Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en præmie i farven (Hvid med SodaStream Classics Orange, Cola, & Pink Grapefruit) til Datter & jeg.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

Camilla m
Gæst
Camilla m

Denne maskiner er netop sat på ønskelisten, det er så smart at slippe for at slæbe danskvandsflasker med hjem 🙂 Jeg ønsker mig maskinen i hvid og danskvandssmagene: citron/lime, hindbær og jordbær/citron Tip: Jeg har en 0,5 liters flaske med i skole. Jeg har som mål at den minimum skal tømmes to gange så jeg får mindst 1 liter vand og igen når jeg kommer hjem så skal jeg også tømme den to gange. Så jeg får 2 liter vand hver dag- det hjalp virkelig da jeg købte en flot kvalitetsvandflaske. Den husker jeg at tage med og fylde derudover… Læs mere

Amanda Bach
Gæst
Amanda Bach

Danskvand med lime, hindbær og mynte. Mums! Smager mega lækkert 🙂

Samdra Sejer Petersen
Gæst
Samdra Sejer Petersen

Fantastisk giveaway 😍 Ville elske at vinde den 👌🏼 tænk at kunne forkæle mig selv og min lille familie med sådan en skøn sodastream i sort, med smagene citron/lime, hindbær og jordbær 🙊 Krydser virkelig fingre for, at heldet er med mig 🤞🏼🍀🤞🏼🍀🤞🏼🍀🤞🏼🍀

Anne viberg
Gæst
Anne viberg

Det er simpelthen så fint til hele familien med en sodastream.
Jeg er selv ret vild med lime/ lemon udgaven. Vi plejer dog også ofte at tilføje styrke skiver eller friske hindbær i vandet der er lavet til danskvand – Det smager så skønt og ser fantastisk ud 😍

Malene R
Gæst
Malene R

Jeg ønsker mig den i sort, og smagene: zeros strawberry watermelon, zeros pineapple grapefruit og NFE lemon strawberry 🙂

Filippa
Gæst
Filippa

Danskvand blandet med æblejuice smager lækkert

Tilde D
Gæst
Tilde D

Lækker præmie, den vil jeg vildt ogerne vinde;) ønsker mig den sorte. Gerne med lime, hindbær & mynte.
Synes det er nemmest at få drukket vand, når det er hældt på flaske el i kander, så kan man bedre holde øje med hvor meget man drikker, eller med hvor lidt man drikker 😉

Maria Charlotte
Gæst
Maria Charlotte

Sikke en fin konkurrence! Jeg vil ønske mig den i sort, og med smagene lime, zero jordbær og hindbær.

Louise olsen
Gæst
Louise olsen

Jeg ønsker mig maskinen i sort hvis jeg bliver den heldige vinder.
Smag: Orange, hindbær og cola

Caroline M
Gæst
Caroline M

lime, hindbær, zero pineapple grapefruit. I sort

Caroline
Gæst
Caroline

Vil gerne smage Zero smagene og kan bedst lide den i sort

Miranda
Gæst
Miranda

Jeg kender det så godt! Altså det der med ikke at få drukket nok vand. Mit bedste tip er at få et barn og amme – det er første gang, jeg har drukket så meget vand hver dag 😅 Meeen det er nok ikke så brugbart et tip, hvis man ikke lige har børneplaner ellers ☺️ Jeg plejer at fylde en vandflaske og rende rundt med den, når jeg er på farten. For så får jeg om ikke andet tømt den én gang i læbet af dagen. Det er en skøn give away! Min kæreste talers år it om, at… Læs mere

Line Andersen
Gæst
Line Andersen

Sikke en lækker giveaway 😍 Det ville være fantastisk at vinde en i hvid 🤞🏻🤗 Jeg vil gerne smage lime lemon, pineapple grapefruit og ginger ale 😋 Håber jeg er den heldige 🤞🏻☘

Anne Mortensen
Gæst
Anne Mortensen

Jeg ønsker mig en sort og smagene zero lemon , lime og cola

Mit tip om at drikke mere vand er at hælde der på små flasker så og have dem i køleskabet til hele dagen

Joan Jensen
Gæst
Joan Jensen

Sodastream source i sort vil helt klart stå godt til mit nye køkken smag med jordbær, hindbær og lime
Jeg er mega dårlig til at drikke nok vand, tror højst jeg når op på lidt over en halv liter om dagen.
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Anne G
Gæst
Anne G

Jeg vil meget gerne have den i sort. Ville være lækkert med smagene Zeros pineapple grapefruit, zeros strawberry watermelon og NFE lemon lime.
Tip til at få drukket vand. Har lagt mærke til at jeg får drukket meget mere vand hvis jeg altid har en vandflaske ved hånden, det er som om jeg eller bare glemmer det hvis jeg ikke har.

Katja
Gæst
Katja

Jeg vil vælge sodastream i sort 😊 De 3 smage vil være: zeros pineappel, zeros stramberry og Lemon lime 😊

Irene
Gæst
Irene

Ville elske at have sådan en i sort til hjemmet 🙂
Af smage vil jeg gerne have Lemon, hindbær og jordbær 🙂

Camilla Hovej
Gæst
Camilla Hovej

Den vil passe perfekt i sort i vores køkken 🙂 Vi vil gerne prøve Zeros pineapple grapefruit, NFE lemon lime og NFE lemon strawberry 🙂

Natasha
Gæst
Natasha

Jeg ville foretrække den hvide i mit køkken 🙂 Og så kunne jeg godt tænke mig at smage NFE Raspberry, NFE Lemon Lime og NFE Lemon Strawberry 😀

Lene Vesterlund Forsberg
Gæst
Lene Vesterlund Forsberg

Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skal den være sort.
Og hvad smagene angår er jeg åben for alt nyt😀

xanax