After Eight Kakao – uden tilsat sukker

by Maria Silje-
after-eight-kakao

Efteråret er i fuld sving udenfor, og snart er vinteren over os.
Hvad er så bedre end en kop lækker varm kakao? Jeg elsker det i hvertfald. Særligt denne after eight kakao.
Mums!

 

Opskrift: (2 personer)

24g kakao pulver (det du bruger i en chokolade kage)
6 dl mælk
1-2 tsk sukrin
1 tsk pebermynte ekstrakt (fra Dr. Oetker)

 

Fremgangsmåde:

Hæld mælk og kakao pulver i en tykbundet gryde, og varm det stille op, mens du rører rundt med et piskeris.
Når kakoen er varm, smages der til med sukrin og pebermynte ekstrakt.
Du kan nu nyde din after eight kakao i en fin kop.

 

Jeg har samlet et par opskrifter, som du måske vil synes om.

Varm kakao fra Hverdagsro

Chai the fra MoniaMagdalinda

Chai latte, med mandelmælk

 

 


Sense fordeling:
Du får ca 1 spsk fedt, og bruge hele dagens mælkeration til en kop af denne kakao.

Fedt: kakaopulver
Smagsgiver: sukrin, pebermynte ekstrakt
Mælkeration: mælk

 


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »