Æggemuffins med porre

by Maria Silje-
aeggemuffins-med-porre

Æggemuffins er super lækre til både morgenmad, mellemmåltid eller i madpakken.
De er sunde, og kan varieres i det uendelige, det er kun din fantasi som sætter grænserne.

Opskrift: 6 stk

6 æg
1 porre
1 tsk herbamare urtesalt (kan erstattes af alm. salt)
1/2 fed hvidløg
1/2 tsk tørret basilikum

 

Fremgangsmåde:

Skyld porren grundigt. Derefter skære du den i tynde skiver, som du fordeler i 6 muffinforme.
Slå 6 æg ud i en skål, og tilføj urtesalt, hvidløg og balsilikum, pisk det godt sammen, så det en ensartet masse.
Fordel æggemassen i de 6 forme.
Bag dine æggemuffins ved 200 grader i 15 minutter.

Tip! De kan nemt fryses og er super lækre til madpakken.

SENSE fordeling: pr muffin
hf1+2: 1/3 hf porre
hf3: 1 æg
hf4: intet
fedt: intet
smagsgiver: hvidløg og basilikum


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »