Svampet og smagfuld banankage med chokoladeglasur

by Maria Silje-
svampet-banankage

Denne banankage, er den lækreste og mest svampede, jeg nogensinde har smagt.
Det er helt perfekt på en kold erfterårs- eller vinterdag men den dejlig kop the til.

Opskrift: 1 kage

3 Æg
2 tsk Vaniljesukker
125 g Hvedemel
1 tsk Bagepulver
100 g Smeltet, afkølet smør
2 Meget modne bananer, most med en gaffel
Flormelis og kakaopulver til glasur

Fremgangsmåde:

Kom æg, sukker og vaniljesukker, i en stor skål, og pisk det luftigt med en elpisker.
Vend mel og bagepulver forsigtigt i dejen, så du ikke slå alt luften ud. Vend derefter smøren i dejen. Mos bananen og vend den i din kagedej, fordel den i en franskfrødsform, beklædt med bagepapir.

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, i ca 50 minutter.

Vend kagen ud på en bagerist og pynt med glasur.
og så har du den lækreste banankage.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »