Sundere jordbær Bounty kugler

by mariasilje-
sundere-jordbaer-bounty-kugler

// Opskriften indeholder reklamelinks

Alle har før eller siden smagt en bountybar, og mange har med garanti drømt om en sundere version af de lækre kokosbarre. Jeg har kreeret nogle lækre lyserøde jordbær bounty kugler, som efter min mening, er helt perfekte som erstatning for den sukkerholdige version.

De kan fryses, så kan de taget op et par timer før de skal spises, eller de kan opbevares i køleskabet.

 

Opskrift, 10 stk:

1 1/2 dl kokosmel (alm revet kokos)
En knisp salt
1/2 spsk kokosolie
1 spsk kokoscreme (den faste del i en kokosmælk)
2 spsk fedtreduceret kokosmel (fintmalet)
2 spsk fibersirup clear
1 spsk fibersirup gold
4 spsk frysetørret jordbær
50g mørk chokolade 71%

 

Fremgangsmåde:

Smelt kokosolien og kom den op i en skål sammen med kokosmel, kokoscreme og fedtreduceret kokosmel.
Rør ingredienserne godt sammen, tilføj fibersirup clear, fibersirup gold og 3 spsk fryserørret jordbær.

Rør igen ingredienserne sammen.
Tril 10 kugler af massen og kom dem i fryseren imens du smelter chokoladen over vandbad.

Dyp kuglerne i chokolade, læg dem på et stykke bagepapir og drys med frysetørret hindbær.

 

Velbekomme.

 


SENSE fordeling
Jeg ville tælle 1 kugle som 1 spsk fedt.

Hf3: Fedtreduceret kokosmel
Hf4: Frysetørret jordbær
Fedt: alm. Kokosmel, kokosolie, mørk chokolade, Kokoscreme
Smagsgiver / Gratis: fibersirup clear, fibersirup gold

mariasilje

4 Comments

  1. Christina

    Hej super lækker opskrifter du laver🤗 Vedr. Jordbær Bounty
    Fiber sirup clear og fiber sirup gold hvad er det😳
    Hilsen Christina

    08 . jun . 2017
    • mariasilje

      Hej Christina.

      Tak for din ros!
      Hvis du klikker på den blå tekst i opskriften, har jeg linket til det, og der kan du også læse en smule om produkterne 😃

      // Maria Silje

      12 . jun . 2017
  2. Mette Keil

    Smuk og inspirerende mad for alm mennesker

    11 . jun . 2017
    • mariasilje

      Tusind tak 😃

      // Maria Silje

      12 . jun . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »