Spinatsalat med granatæble

by mariasilje-
spinatsalat-med-granataeble

Jeg elsker spinatsalat, det smager af langt mere end almindeligt bladsalat, og så indeholder det en masse dejlige vitaminer. 
Derud over er det også dejligt at det har så smuk en farve, det er jeg ret vild med.

 

Opskrift:

1/2 pose frisk spinat
15 cm agurk
1 majskolbe
2 cm “puck” feta ost
3- 4 spsk granatæble kerner
2 spsk balsamico
2 spsk olivenolie
1 tsk honning

 

Fremgangsmåde:

Skyl spinaten grundigt, bagefter fordeles den på et rent viskestykke, der skal den ligge og tørre.
Imens koger du majskolben, i letsaltetvand i ca. 10 mintter. Når den er kogt skære du majs ‘kernerne’ af majskolben.
Skær agurk og ”puck” feta ost  i minre og mundrette stykker.

Kom spinatbladene i en skål eller på et fad.
Pisk Balsamico, honning og olivenolie sammen, og fordel oven på spinatbladene.
Fordel agurk, majs, ”puck” feta ost og granatæble kerner ud over spinatbladene og servér straks, så spinaten ikke falder sammen.

 


SENSE fordeling:

Hf1+2: Spinat, agurk
Hf3: intet
Hf4: majs, granatæble kerner
Fedt: ”puck” feta ost, olie
Smagsgiver / Gratis: Balsamico, honning.

mariasilje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »