Sandwich med æg og rejer

by mariasilje-
sandwich-med-aeg-og-rejer

En ret populær frokost, er en sandwich med æg og rejer.
Jeg synes bare at der er såååå meget brød, og det er jo ikke fordi at det er specielt godt for noget, det smager selvfølgelig godt, men hvidt brød er altså bare en stor kaloriesynder. Hvorfor ikke få samme fornemmelse men med ekstra grønsager, og mere smag?
Jeg giver her mit bud på den ultimative sandwich med æg og rejer.

Opskrift, 1 person:

2 skiver af dette rødbede fladbrød
1 æg
3 spsk rejer
1 spsk mayonaise
1/4 avocado
1 lille håndfuld frisk spinat
2 cherrytomater
1 forårs løg
1 stor spsk tzatziki (agurk, skyr, hvidløg, salt og peber)

 

Fremgangsmåde:

Tag 2 stykker af rødbede fladbrød. Smør tzaziki på den ene skive, og placér den på en tallerken. 
Skyl spinaten grundigt, og dup den tør med lidt køkkenrulle. Fordel spinaten oven på tzazikien.
Skær ægget i skiver, brug evt. en æggedeler, og læg dem oven på spinaten.
Kom rejerne oven på ægget.
Skær den kvarte avocado i skiver, og fordel den ovenpå.
Del dine tomater i 4 og fordel dem oven på avocadoen.
Skyld forårs løget grundigt og snit det fint, drys det ud over hele herligheden.
Til sidst smøre du mayonaise på det andet stykker rødbede bladbrød og lækker den oven på, så du får en lækker sandwich.

 


SENSE fordeling, 1 sandwich:
Du er rigtig fint dækket ind, selvom der ingen hf4 er, da der er ekstra protein i denne sandwich.
Hf1+2: blomkål, rødbede, spinat, tomat, agurk og forårs løg
Hf3: 2 små æg, rejer og fedtreduceret sesammel
Hf4: intet
Fedt: 1 spsk mayonaise, 2 spsk avocado
Mælk: 1 lille spsk skyr
Smagsgiver/Gratis: fiberHUSK, hvidløg

mariasilje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »