Rugbrød med skinke og æg

by mariasilje-
rugbroed-med-skinke-og-aeg

Denne rugbrødsmad med skinke og æg, er oplagt til morgenmad, og giver en virkeig god start på dagen. 
Herhjemme, kan vi godt lide at lave den i weekenderne, da der er mere tid til at nyde en lækker morgenmad.

 

Opskrift, 1 person:

1 spsk grøn pesto
2 skiver røget filet (serano skinke kan også bruges)
1 skive rugbrød
2 porcherede æg (se her hvordan du porchere æg)
salt og peber
basilikum mikrogrønt fra Tiny gardens

 

Fremgangsmåde:

Rist rugbrødet så det er en smule sprødt.
Smør pestoen på brødet.
Oven på pestoen ligger du den røget filet.
Porcher dine æg.
Lig de porcherede æg oven på den røget filet.

Top med basilikum mikrogrønt samt salt og peber.

 


SENSE fordeling:
For en fuld spisekasse bør du derudover, spise 2 håndfulde grønt (hf1+2) og 1-2 spsk fedt.

Hf3: æg, røget filet
Hf4: rugbrød
Fedt: pesto
Smagsgiver / Gratis: basilikum, salt og peber

mariasilje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »