Ramsløgpesto

by mariasilje-
ramsloegpesto

Denne pesto er virkelig nem og ligetil. Den er lækker, og de fleste kan lide den. 
Jeg er normalt kun til alm tomatpesto, fordi jeg synes at grøn pesto, som regel smager meget ar parmesan, hvilket jeg ikke bryder mig om. Denne pesto, er bare lækker til alt og på alt! Prøv den, og lav endelig rigeligt, for jeg lover dig, at når du først er gået igang med at bruge den i forskellige retter, så fortryder du at du ikke lavede så du havde til hele året.

Opskrift:
2 dl vindruekerneolie
1 dl solsikkekerner
25 – 30 blade ramsløg
1 spk citronsaft
1 – 1,5 tsk salt

Fremgangsmåde:
Sørg for at ramsløgene er vasket grundigt og dup dem af på et viskestykke.
Læg alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender, og blend det til en lind masse.

Pestoen holder ca. 1 uge i en lufttæt beholder, og i køleskabet. Men den kan med fordel fryses i mindre poser hvor den kan holde i ca. 1 år.

 photo 24746E94-BFA5-4681-A363-D44EA2B9E80E_zpsvsld9uvk.jpg

mariasilje

2 Comments

  1. Hkj

    Det lyder så lækkert. Overraskende, at det kan fryses. Det må prøves. Kan næsten allerede dufte det

    13 . maj . 2015
  2. Kartofler med ramsløgpesto | Maria Silje

    […] 1 kg kartofler 200g Ramsløgpesto (opskriften finder du lige her) 1 tsk […]

    09 . nov . 2015

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »