Rabarbersnaps

by Maria Silje-
rabarbersnaps

Rigtig Smuk og smagfuld rabarbersnaps. Den er let syrlig, men stadig sød, og gør sig rigtig godt til en god dessert.

Opskrift:
800 g rabarber
2,5 dl Sukker
70 cl Vodka

Fremgangsmåde:
Find i tyndeste og rødeste rabarber du kan, og vask den grundigt. Skær dem i ca 2 cm lange stykke og læg dem i et stort “sylteglas” og tilføj sukkeret.
Sørg for at rabarber og sukker er godt blandet, kom låg på og lad det stå køligt til næste dag, så vil rabarberne afgive en masse saft.
Hæld vodka ned i glasset til rabarber og sukker, og ryst glasset så det bliver blandet. Vend glasset en gang om dagen i 2-3 uger.
Sigt din Rabarbersnaps igennem et klæde, jeg brugte en si, beklædt med et viskestykke.
Hæld på en eller flere flasker, som er skyllet med kogende vand.


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »