Pikant kylling med spinat

by Maria Silje-
pikant-kylling-med-spinat

Jeg er rigtig glad for at spise kylling, men jeg går ofte uden om kyllingebryst, fordi jeg tit synes det bliver utroligt tørt og kedeligt. Det skal vi vist ha lavet lidt om på.
Hvis du laver kylling med spinat og pikant ost inden i, giver det mere væske til kødet, og det bliver dermed mere saftigt, mørt og lækkert.

Opskrift, 6 personer:

6 kyllingebrystfiletter
1 pakke pikantost
3 gode håndfulde frisk spinat
6 skiver røget fillet

 

Fremgangsmåde:

Skær en lomme fra siden, og ind, på hvert kyllingebryst.
Smør lidt pikant ost inde lommen og fyld godt med spinat i, luk lommen med en tandstik, kødnål eller et lille grillspyd som er klippet mindre (det brugte jeg)
Læg dem i et fad eller en foliebakke, og læg et stykke røget fillet oven på.
Bag dem i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.

Spis en lækker salat til, og en god tzaziki.


SENSE fordeling, 1 person:
Hf1+2: lidt spinat
Hf3: kylling og røget fillet
Hf4: intet
Fedt: 1 spsk pikantost


 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller kommentarer til mine indlæg, finder du et kommentarfelt herunder. Jeg elsker når i deler jeres meninger og tanker med mig, og jeg er meget taknemmelig for at i tager jer tid til det.

Hvis du giver dig i kast med mine opskrifter, så brug endelig hashtagget #MariaSilje så jeg kan følge med hos dig, det er så hyggeligt.

Kærlig hilsen

Maria Silje

3 Comments

  1. Irma Schreiner

    Har brugt denne opskrift på kyllingebryst i dag og ef nødt til at sige, at det ef den mest lækre måde at få kyllingebryst på. Min mand, der normalt ikke gider spise det, syntes også, ag det var super lækker!

    13 . feb . 2017
    • mariasilje

      Tusind tak for de søde ord! 😀

      15 . feb . 2017
  2. Vinter kålsalat med granatæble - Maria Silje

    […] Tip! salaten er utroligt lækker til kylling, prøv fx. disse pikante kyllingebryster. […]

    20 . feb . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »