Håndholdt Blomkålspizza

by mariasilje-
haandholdt-blomkaals-pizza

Jeg synes ofte at blomkålspizza er ret smattet, og ikke ret pizza agtigt. 
Jeg har haft godt held med at lave pizza på den her måde, hvor den kan spises med hænderne, og ikke er spor smattet.

Opskrift: (4 personer)

Bund:
1 stort blomkål
4 æg
2 håndfulde revet ost, max 18%
2 spsk husk (den gule, fiberhusk)
2 tsk paprika
1/2 tsk chili pulver
2 tsk oregano
Salt og peber

Fyld:
tomat sovs
1 pose revet ost
1 pakke hakket oksekød
1 peberfrugt
1 løg

 

Fremgangsmåde:

Bund: Skyld blomkålen og skær den i mindre stykker, kom den op i en foodprocessor, blend til det er blevet til smulder.
Tilsæt æg, ost og krydderier og blend det til det bliver til mos. Til sidst tilsættest HUSK, og det røres godt sammen.
Tænd for ovnen på 225 grader varmluft.
fordel blomkålsmassen jævnt på 2 stk bagepapir, de skal bages på en bagerist og IKKE på en bageplade.
Put den i ovnen i 15 min. når tiden er gået tager du bundene ud, og så skal de vendes med bunden opad på bageristen (på et nyt stk bagepapir så der er papir på det som før var opad, og på det som var nedad før, fjernes bagepapiret) bages 5-10 min mere.

Tilføj fyld, og så en tur i oven i 12 minutter på 200g varmluft

Mit fyld:
Jeg puttede tomat, ost, løg og grøn peber, hakket oksekød på begge.

 

SENSE fordeling af bunden (dertil kommer dit fyld) pr person.
Hf1+2: 1/4 blomkål
Hf3: 1 æg, 1/2 hf revet ost
Hf4: intet
Fedt: intet
Smagsgiver: husk, paprika, chili pulver, oregano

mariasilje

6 Comments

  1. Merete Trelborg

    Har lavet denne pizza i dag. Havde ikke HUSK så har brugt havregryn i stedet.
    Go ide det med at vende den under bagningen.
    Smagte lækkert. Tusind tak for go opskrift☺☺

    30 . jun . 2015
    • mariasilje

      Hvor dejligt at høre at det også fungerede med havdegryn 😀

      20 . jul . 2015
  2. Karen Hansen

    Ummenum lyder lækkert!

    26 . feb . 2016
    • mariasilje

      Tak, det er det bestemt

      22 . mar . 2016
  3. Tanja

    Bruner du oksekødet inden du putter det på pizzaen ? 😊

    23 . feb . 2017
    • mariasilje

      nej det plejer jeg ikke at gøre, det kan selvfølgelig være en god ide, hvis det er den med meget høj fedt% men jeg bruger altid 3-7% 😀

      Xoxo Maria Silje

      23 . feb . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »