Fyldte skinkeschnitzler med broccoli pure

by mariasilje-
fyldte-skinkeschnitzler-broccoli-purre

De her skinkeschnitzler vil uden tvivl give point når de bliver serveret. Da jeg lavede retten, smagte det, UD over al forventning, og jeg har fået ordre på at jeg skal lave den igen! Haha.
Det gør det jo også kun bedre at broccolipureen smager lige som persillesovs. Og faktisk blev den vurderet til at kunne laves til stegt flæsk, og rødspættefileter, dét må siges at være et hit!

Opskrift: (4 personer)
4 skinkesnitzler
1 bæger buko hvidløgsost
Salt
Peber
Smør til stegning
1 æg
Rasp til panering

300g. broccoli
2-3 spsk. creme fraich
1 bundt persille

Fremgangsmåde:
Del broccolien i mindre buketter, og skær stokken i mindre stykker. Kom det i en gryde med letsaltet vand, og kog det i ca 7-8 minutter.
Bank schnitzlerne så flade som muligt. Smør et tyndt lag hvidløgsost på hver og fold dem sammen. (Resten af osten skal bruges i broccoli pureen)
Vend schnitzlerne i æg, og derefter i krydret rasp. Lad dem hvile i 10 min, inden de steges gyldne i smør på panden i ca 5 min på hver side.

Når broccolien er kogt, hælder du vandet fra.
Tilføj resten af hvidløgsosten, creme fraichen og persille. (Persollen skal være skyldet grundigt)
Blend pureen til den er helt glat, og smag til med salt og peber.

Tip: server kartofler, en lækker salat eller nogle dampede grøntsager til.

SENSE: (Du får dine 3 spsk fedt dækket i opskriften. Spis mere grønt så er måltidet komplet)
Hf1+2: broccoli, persille
Hf3: skinkeschnitzler og æg
Hf4: rasp
Fedt: hvidløgsost, smør, creme fraich

mariasilje

2 Comments

  1. Karen Engell Dalsgaard

    Det lyder godt – jeg kunne forestille mig, at det meget kålede i broccolien blev dæmpet af osten? Kan altså ikke lide kogt broccoli…
    vh/Karen

    11 . aug . 2016
    • mariasilje

      Det er helt korrekt, kål smager bliver overdøvet af osten og persillen.
      Min kæreste kan heller ikke lide broccoli, men har selv sagt at jeg gerne må lave den igen 😉

      20 . aug . 2016

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »