Baconsvøbt broccoli med cayennepeber

by mariasilje-
baconsvoebt-broccoli

Jeg er blevet helt tosset med baconsvøbt broccoli, det er en vildt lækker måde at spise bacon til morgenmad eller brunch. 
Idéen opstod da jeg have lyst til grønne asparges med bacon, og scrambled eggs, jeg havde dog ingen asparges, men derimod masser af broccoli, så det blev hurtigt afprøvet, og er blevet spist mange gange siden. 
Det er ret nemt at lave, og vil imponere hvis du har gæster til brunch.

 

Opskrift:

1 pakke bacon i skiver (ca.8 skiver)
16 små brccoli buketter
cayennepeber 

 

Fremgangsmåde:

Halvér baconskiverne.
Skyl dine små broccoli buketter.
Drys lidt cayennepeber på baconskiverne.
Vikl én halv baconskive rundt om én broccoli buket, gentag til du har viklet alle baconskiverne om broccoli.
Steg de baconsvøbte broccoli buketter ved middel varme, til baconen er brunet og sprødt.

Tip! Servér gerne med en lækker dip af cremefraiche, hvidløg og hakket purløg.

 


SENSE fordeling:
Jeg ville spise 4-6 baconsvøbte broccolibuketter til én spisekasse, da bacon gerne skal begrænses.
Derud over, ville jeg spise 1/2 ekstra hf1+2, 1 hf4, og 1-3 spsk fedt.

Hf1+2: 1 hf broccoli
Hf3: 1 hf bacon
Hf4: intet
Fedt: intet (hvis du laver cremefraiche dip, tæller det som fedt.
Smagsgiver / Gratis: hvidløg, purløg

mariasilje

2 Comments

  1. Anja

    Ser virkelig lækkert ud 🙌🏻
    Jeg er i gang med at tilegne mig viden og Sense kost. Får to bøger om et par dage.
    Et spørgsmål, jeg håber du vil hjælpe med. Spiser du denne ration som 1 hoved måltid uden andet? Mætter det fx. Som frokost eller aftensmad?

    På forhånd tak
    🌸🌷💐
    Mvh.
    Anja

    27 . mar . 2017
    • mariasilje

      Hej Anja.

      som jeg skriver længere nede:
      Jeg ville spise 4-6 baconsvøbte broccolibuketter til én spisekasse, da bacon gerne skal begrænses.
      Derud over, ville jeg spise 1/2 ekstra hf1+2, 1 hf4, og 1-3 spsk fedt.

      det skal ses som en del af et måltid.

      held og lykke med sense 😀

      28 . mar . 2017

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »